Egy nap a városban

Friss topikok

Archívum

Próba

2010.07.12. 17:02 | g79design | Szólj hozzá!

Címkék: csak úgy


Aki egyszer kipróbálja, soha többet nem akar irodába vonulni: kávézókból, parkokból, a város lüktető szívéből dolgozni annyival felszabadítóbb és hatékonyabb, hogy egy gyakorló digitális nomád úgy gondol a hagyományos környezetben munkálkodó társaira, mint a felszabadításra váró rabszolgákra. Gyerünk, vegyétek be a pirulát! Wake up Neo! 

A digitális nomád az én olvasatomban az a személy, aki után nem kell irodabérleti díjat fizetni, akit nem kell minden negyedórában vállba veregetni, nem kell ingyen kávét és védelmi vizet csepegtetni bele, a munkaidőt mégis maximálisan kihasználva és élvezve nyújtja a tőle telhető maximumot. Ha ebből nem derült volna ki, én is egy digitális nomád vagyok. Ott dolgozom, ahol kedvem tartja, és ahol kapcsolatba léphetek az intézményesített világhálóval.

 

Sajnos ez a módszer a munkáltatók szemében itthon még mindig inkább gyanúsnak tűnik. A dolgozó biztos csavarog, nem tud koncentrálni, nincs meg a konstruktív munkahelyi légkör, meg a személyes kontaktus, a vége biztosan az lesz, hogy az egész vállalat összeomlik a digitális nomád hóbortjai miatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://designteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr812146884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása